Draag bij op de website

Je bijdragen op de website of je tips en correcties per e-mail zijn goud waard. Als je enthousiast bent, help je enorm door hieronder een aanbeveling achter te laten. 

Like, subscribe & post

Boeken hebben lezers nodig voor de promotie. Stuur je vrienden een link van de website. Start een gespreksgroep on-line of met koffie aan huis. Geweldig als je Vertellers en Vertalers volgt en een duim opsteekt op de pagina's op [...werk-in-uitvoering...]. En wat echt helpt: plaatst een post over vertellersenvertalers.nl op je eigen Twitter, Whatsapp, Facebook of LinkedIn.

Bestel je eigen exemplaar of geef er een door

Je kunt alle hoofdstukken hier op de website lezen en beluisteren. Voor iedereen toegankelijk. Je kunt het project ook steunen door een pdf-exemplaar te bestellen. Of reserveer nu al met korting de gedrukte versie. Met de opbrengst betaal je mee aan de website, de rechten voor de illustraties en straks de vervolgprojecten.

Schrijf een aanbeveling

Wil je dit project in het openbaar aanbevelen? Laat hier dan als reactie een kernachtige tekst achter die gebruikt mag worden om anderen zoals jij te interesseren. Zet je naam erbij en andere dingen die jij belangrijk vindt voor de mensen die je aanbeveling lezen (misschien iets over je achtergrond, leeftijd of waar je Vertellers en Vertalers voor gebruikt?).

Reactie plaatsen

Reacties

Rob Barzilay
een jaar geleden

Dag Bas,
Volgens mij kennen we elkaar van de Captains Club. Klopt dat?
Ik heb een vraag.: is de papieren versie inmiddels verschenen?

Bas van Os
3 jaar geleden

Heel veel dank! Wil je Vertellers en Vertalers steunen met een vooruitbestelling, klik dan op de afbeelding van het boek. Hartelijke groet, Bas

benita brandsma
3 jaar geleden

graag twee exemplaren.
Bas zet het Nieuwe Testament in een andere volgorde, schrijft er achtergronden bij en stelt boeiende vragen. Dit maakt zijn werk heel bruikbaar om met een groep mee aan de slag te gaan. Wij zijn er enthousiast over!

Bas van Os
3 jaar geleden

Beste Patricia, dank je wel voor je vraag! De proefversie is nog niet de uitgave in druk of als e-book, maar veel e-readers kunnen de pdf wel lezen.

Patricia Timmerman
3 jaar geleden

Kun je dit boek ook als E book bestellen?

A. Vroon
3 jaar geleden

Bestelling boek Vas van Os, Vertellers en vertalers