Nieuws

Augustus 2020 Op het strand van Le Portel, bij Boulogne-sur-Mer, luistert de auteur naar de Romeinenbrief op Mijn Bijbel, de app van het Nederlands Bijbelgenootschap. Het idee voor Vertellers & Vertalers is geboren.

Januari 2021 De tekenaar van Archaeology Illustrated, Balage Balogh zal een een tekening maken van Febe die de brief van Paulus voorleest in Rome.

Pasen 2021 De website gaat live en de hoofdstukken kunnen daar gelezen worden of als proefversie in pdf-formaat toegestuurd worden.

30 mei 2o21 Wat is het Nieuwe Testament? Een introductie van Vertellers en Vertalers in de kerkdienst van de Kerk van de Nazarener in Amersfoort-Zuid. Kijk het na op YouTube

1 juni 2021 Het Nieuwe Testament als migrantenliteratuur: een interview met het NBG op debijbel.nl; met gebruikerservaringen in de leeskring van ds Anette Sprotte.

Oktober 2021 Bas gaat met migranten de brieven van Jakobus, Judas, Petrus en Johannes lezen aan de Foundation Academy Amsterdam.

Agenda

1 januari 2022 Vanaf nu kunnen de (eerste) hoofdstukken ook beluisterd worden.

Tweede kwartaal 2022 Het NBG wil Vertellers en Vertalers in boekvorm uitgeven, werktitel: Vissers, Farizeeërs en Vluchtelingen

Wat heb jij te melden?

Heb jij nieuws over het gebruik van Vertellers en Vertalers? Of ga je iets organiseren met Vertellers en Vertalers? Stuur een e-mail met je informatie en een contactpersoon met telefoonnummer.